B A R N V A K T

När jag klev upp imorse kändes allt okej. Förutom att jag inte hade hunnit packa tills ikväll.
När jag tittar på klockan sista gången var den 08.00. Bussen skulle alltså gå om 5 minuter och jag behövde springa.
När jag är ca 20 meter från bussen åker busshelvetet iväg och där står jag med hakan öppen.
Jag började traska mot korsvägen och när bussen kom efter 1 timma va jag överlycklig.
Jag frös och ville inte missa min lektion, vilket jag visste att jag skulle göra om jag missade bussen men surt ändå.

I skolan håller vi på med grupparbete och det känns som att vi är färdiga snart.


vi bestämde för två veckor sedan ska vi alltid ha med fika till sista lektionen för att bara koppla av och snacka lite. Låter kanske slappt men väldigt skönt med dom 20 minuterna med fika.

Annika kom och hämtade mig efter skolan eftersom jag skulle vara barnvakt hos mina kusiner.
Vi började med att göra pannkakor därefter gick vi och köpte godis+läsk och sen bolibompa och någon film som gick på disney channel.
När filmen var slut läste jag en nattsaga för dom. När jag hade läst ut boken insåg jag att båda sov och de hade dom gjort ett tag. Jag är fan bäst att ta hand om småttingar! Det är kul och jag får en massa pengar !

Annars ikväll har jag inte gjort mycket, suttit mest vid datorn. Funderar på att poppa lite popcorn men jag vet inte om jag orkar. Men en film får det bli i alla fall.

Anna

Hovfjället

Onsdag var en väldigt kul dag med mycket skratt och skrik i backen.

Morgonen börjar klockan 04, jag gör iordning mig och packar ner det sista. Mamma är i full gång med att göra mackor och kaffe till mig.
När bussarna lämnat va klockan 06 och jag var pigg som en mört. Men som det alltid blir är jag vaken och varenda kotte i bussen sover, att folk kan vara så tråkiga och sova när man har åkt på en skidresa. Tänk om man missar något?

När vi var framme fick vi lite liftkort och skidor osv, sedan var det bara ut och åka.
Det var längesedan jag hade såhär kul, de roligaste var nog när vi åkter off pist och jag hade tappar bort Anna, balder och tobias, så jag letade för fullt i backarna till sist hör jag Anna skratta och då hade jag inte tittat framåt än , men när jag gjorde det var det rakt ner , jag skojar inte. Ett berg som såg hur kul ut som helst att åka ner för,
efter en stund insåg jag att det inte var någon ide att försöka mer för jag satt fast i en stubbe mellan benen och jag kom inte loss. Det kanske inte låter jättekul men jag skrattade och skrattade.
Klockan 15.45 skulle vi samlas och lämna tillbaka alla skidor och pjäkser därefter hemresa.

När jag kom hem var jag lagom trött och somna på direkten.

Idag orkade jag inte gå upp när klockan ringde 06.00 utan jag snozade den till 8 och tog en buss vid nio.
Skoldagen har gått fort men eftersom jag var så trött kunde jag inte koncentrera mig. Men nu är det bra för jag har sovit middag i ca 2 timmar. Och nu är det dax igen att sova.

godnatt :)




Borning

Oh shit, sitter på datorkunskapen och jag dör snart. Hur tråkigt som helst. Men jag överlever nog. Fick reda på att jag fick antingen vg eller mvg på mitt datorkunskapsprov som jag gjorde förra veckan. Det är nice!

Igår hade jag utvecklingsamtal och det gick bara bra. Det enda jag ska få hjälp i är engelska som jag vill ha extra stöd i för jag vet att jag inte är bra på engelska. Jag vill så gärna va duktig på engelska men jag har aldrig fått en chans att få hjälp. Vilket jag tycker är fruktansvärt dåligt av skolan jag gick på förut.

Efteråt släppte mamma av mig i stenungsund. Jag mötte becka och vi gick o fikade på espresso house.
Kaffe och en chokladboll är aldrig fel. Vi tog en buss till sundahallen (mitt jobb) och träffade micke + jonathan som spelade biljard. Vi bestämde oss för att bowla en halvtimma och därefter fika igen. 
Vi gick reda på att det inte skulle gå några bussar förens om ca 40 minuter så vi ringde en taxi. Taxin stannade hos ruckis på stenungsön och där fördrev vi tiden igårkväll. Film, x box  och en massor av musik på piano och sjungande.- Det var jättemysigt. Men inte sådär jättekul att komma hem klockan halv 1 när jag ska upp halv åtta.


Det gjorde faktiskt inte så mycket idag på morgonen, jag är pigg och glad.

Men nu har min datorkunskapslärare pratat klart och vi ska göra något övning i word , boring !!


Frustrerad

En helt vanlig skoldag denna måndag. Men något gjorde mig fruktansvärt ledsen och deppig, vad det är orkar jag inte ta upp här. Hon gjorde hela min måndag förstörd.

Vi fick våra diagnoser ( betyg ) idag , helt okej nöjd. Jag har ju ändå  2,5 år kvar att visa vad jag går för.
Blev lite besviken att jag fick vg i idrott men nu ska jag kämpa till ett mvg som jag är värd;)

Nu har jag suttit i skolan i en timma och väntat på att mamma ska komma så vi kan ha utvecklingssamtal med erik.
Efteråt ska mamma köra mig till stsund och där är becka, vi ska fika och sen hem.

puss

Helg

Hej kära blogg. Jag har haft mycket denna vecka så har absolut inte hunnit att skriva ett enda inlägg. Men jag ska iallafall berätta lite vad som har hänt i helgen.

I fredags när jag slutat skolan mötte jag mamma nere vid affären och vi fick köpt lite mat för kvällen. Väl hemma började jag och mamma med maten och runt 19 kom becka. Vi gjorde faktiskt inte alls mycket denna kväll. Kollade tv och pratade. Jättemysigt med bara en hemmakväll.

På lördagen skulle jag jobba vilket innebar att becka åkte hem. Jag har aldrig varit med om en värre dag på jobbet. Allt var kaos och jag som inte har jobbat där så länge fick ta hand hela cafet själv och hålla koll på allt. När jag hade gjort fel för andra gången höll jag på att börja gråta och kände att jag ville bara hem. Men jag pratade med sussane och hon sa att det inte var någon fara. Men det kändes som om att jag inte passade in i den arbetsmiljön. Efter sju jävligt dåliga timmar hade gått förbi åkte jag hem och åt donken.
Senare kom cattis och becka, vilket gjorde mig på ett mycket bättre humör. Jag är så glad för att ni finns tjejer.
runt 12 åkte cattis hem. Jag och becka åkte till ruckis och micke, vi kollade film och myste. Kvällen kändes väldigt lång och när vi kom hem 04 somnade vi direkt.

Idag har jag inte gjort nästan någonting, visserligen har mormor, morfar, mammas moster och man från stockholm  varit här och fikat tills typ nu, men det var kul att få träffa lite släktningar som man aldrig träffar nästan.

Jag har bestämt mig att sova tidigt idag för de senaste helgerna har jag somnat väldigt sent och inte alls många timmar sömn. 

Jag har ångest , om 6 dagar slutar jag röka. hur ska detta gå ??

Men imorgon har jag utveckligssamtal ,  hjälp ?


puss

B I O

Hej !

Jag har igentligen inte tid att skriva blogg just nu men jag gör det endå fast kort om igår och idag.

Igår åkte jag in till stan för att möta cattis. Vi åkte till bergakungen för att köpa biljetter till wallander- hämnden och därefter gick vi till en restaurang och åt mycket god pizza. Klockan 18.30 började filmen. Den var en utav dom bättre wallander tycker jag. Vi tog ett tåg hem och skrattade massor. Jättemysig dag och där är ett bevis på att man kan göra något kul även om man går i skolan och slutar sent.

Idag har det varit en seg fast bra dag. Vi gör ett stort grupparbete i skolan och ägnar ca 17 lektioner i veckan på bara det och vi kommer hålla på i tre veckor till. Så det är lite småjobbigt att komma igång men vi gör vårat bästa.
När jag precis kom in genom dörren hemma ville mamma att jag skulle åka med henne till stenungsund, vilket jag gjorde.
Inne på gina köpte hon byxor och två tjocktröjor till mig som jag valde ut. Därefter gick vi runt lite i olika affärer. Tillsist kicks , där hon köpte en ny foundation till mig.
Väl hemma åt vi rostbiff  bearnaisesås och crocketter.
Jag har precis tittat på made in sweden och nu är jag  klar för att sova. Om jag inte tar 5 minuter i solariumet. Det är ju nu man behöver det som mest !

Anna

FUCK - ME - R IGHT - BACK

Idag vaknade jag med ett jättebra humör. vilket jag utnyttjade med att skrämma mamma i hallen, men det ända hon  pep ut var ungefär , gud !! sluta gör inte så , jag är magsjuk. Jag backade typ 3 steg och sa hoppsan. Det var mitt morgonglada humör som försvann med vinden.


Första lektionen idag hade vi prov. Om jag ska vara ärlig var det faktiskt jättesvårt. Men jag hoppas på ett vg iallafall.
Annars idag har vi bara glidit runt. Ganska slapp dag så jag klagar inte.

När jag kom hem satte jag mig vid datorn lite. Jag började vika lite kläder som skulle in i min garderob som är för tok för liten. Men vi får se hur mycket kläder som får plats där i. Carin ringde och vi gick slingan som är på 2,5 km. Vilket är bra eftersom jag inte tränar något och behöver röra på mig.





Jag måste bara säga att kuddar+mjölk+socker är jättegott till kvällsmat. Jag skäms men jag tog faktiskt flera tallrikar för att det var så gott!



Aceton slut

Igår blev det ingen fest men vi hade kul ändå. Becka julia och jag gick hem till min pappa. Där var Daniel och hans kompisar fulla och glada. Det blev lite kedjerökning och öl. Runt halv 1 åkte becka och julia hem och  jag till mamma.

Idag har dagen seriöst  gått för fort! Men jag är glad ändå för mormor kom förbi förut och hjälpte mig med svenska inlämningen vi ska lämna in imorgon. Så nu är den färdig men jag oroar mig lite för hur det ska gå på provet vi har imorgon. Bf prov, hoppas det inte är för svårt.
Jag måste bara berätta en grej jag gjorde förut.
När jag hade målat mina naglar för några timmar sedan skulle jag bara sätta på korken men oj så klantig som jag är råkar hela flaskan ramla ner på golvet och både tapet och golv blir helt rött. KUL ! Nu är acetonen slut och jag har inga röda naglar kvar! 

Nej jag får sluta skriva nu, jag måste ju  fortsätta läsa ego girl!

Anna





Bild på becka och mig för längesen,
Efterfest hemma hos mig.

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN !

Nu är jag glad och lycklig!

Igår slutade vi två timmar tidigare och jag tog en buss hem, men brr vad kallt det är ute !
Becka kom hem till mig och vi började prata djupa samtal som vi alltid brukar göra. Vi hade en jättemysig kväll och vi somnade runt 06.

Upp och hoppa klockan halv ett men upp och hoppa där ljög jag. Vi var sega som troll och gjorde verkligen ingenting!
Jo en grej , vi gick hem till min pappa för att hämta mina kläder eftersom jag skulle på bowlingkväll med jobbet.

Efter mycket vel med kläder hittade jag mig en tunika, skjorta och ett brett skärp.
Mikael körde in mig till sundahallen och där börjar hela äventyret ! Haha nej men det var jättemysigt vi åt pizza, tårta och bowlade, rent ut sagt skitkul !

Hans min chef körde hem mig och nu väntar jag på ett sms från julia, hon och becka ska möta mig och sen får vi se vart kvällen bär av. 
Jag är sjukt sugen på att festa men frågan är om det finns någon fest. Jag får kolla med mina kontakter.
Sedan är jag en annan sak också, GLAD !! 
Det är kontigt för jag har precis blivit dumpad av min kille men är ändå glad ? Det borde jag inte vara men jag är det.
Jag känner mig fri, även om jag saknar jesper så tror jag faktiskt inte han var den rätta för mig heller.
Känns elakt att skriva det på min blogg men vi är vänner och det tror jag kommer gå jättebra.

Nu ska jag måla mina naglar röda, hoppas inte det blir allt för fult.


puss




SAD

Igår var det måndag och det innebar skola. Efter åkte jag hem och la mig i ett varmt bad.
Carin kom vid 19 och klockan 20.00-22.00 kollade vi på guldbaggen. Sjukt bra gala !

Idag efter skolan åkte jag och lisa in till stan. Först blev det donken och sedan vidare i alla butiker. Jag hittade mig en skitsnygg väska och boken Ego girl som jag har pratat om att jag ska köpa hur länge som helst. Så det var skönt att få köpt den.
Nu är jag på sämsta humöret och jag vill bara sova !

godnatt

sunday

Idag vaknade jag tolv och märkte att det var för sent att åka in till stan idag.
Jag skulle köpa mig två väskor och ett par uggs.
Becka sov här inatt också. Vilket gjorde att det blev lite sömn och varmt !

Klockan 16 hade becka åkt hem och jag började hjälpa mamma lite med middagen som mormor och morfar skulle komma till.
Tacos var inte särskilt längesen men gud va gott de va.
efter maten sjöng alla singstar så det stod härliga till. Nu är jag hes men jag är nog inte den enda som är det.

Har kollat på film med mamma fram tills nu. A lot like love. Jättegullig film !

Jag som sa till mig själv förut att jag skulle sova klockan 22. Lyckat !

Now It´s time for my beautysleep.



Happy blondie

Igår var jag alltför tråkig , förlåt ! Jag var sur över något helt ovisentligt och bara på dåligt humör.


Pappa åkte igår också. Till kroatien i 2 veckor. Tråkigt att han är där så länge.
Men nu är huset nästan tomt i kroatien och det blir lägenhet där istället. Dåligt tycker jag för vårat hus var stort och snyggt.
Att ha en lägenhet är inte alls lika kul men mer centralt.
Innan pappa åkte fick jag pengar till skor och väska. Kändes bra !

Idag vaknade jag på tok för sent. halv 12.
Dagen försvinner om man sover så länge. Men har ändå hunnit med en del saker.
Förut var jag och carin ute och gick långpromenad.
Därefter åkte jag och mamma in till stenungsund för att handla lite kläder. Fick tag på en tjocktröja och en svart tees.
Sen gick vi och fikade.

Nu sitter jag här och funderar på att ta en lång dusch och sedan måla mina naglar och smörja in mig i någon härlig loation.

pusspuss

Boring

Känner mig väldigt tråkig och tom just nu.


Jag har precis tittat på let´s dance med mamma och jag måste säga att jag stör mig extremt mycket på blondinbella.
Hon tror seriöst att hon är så känd för att hon är sveriges största bloggare.
Jag kan erkänna att jag har läst hennes blogg då och då. Jag tycker hon verkar vara en jättego tjej.
Men hon var sjukt dålig på att dansa.

Under programet proppade jag i mig en massa godis och ostbågar.
Jag måste sluta med att äta så ohälsosamt,jag måste börja träna och sluta röka.
Frågan är bara den hur ska jag göra det? Vilket jag ska ta i föstahand ?
Slutar jag röka kommer jag äta som en häst och gå upp i vikt men jag kommer också må mycket bättre i längden.
Börjar jag träna och äta regelbundet kommer jag också må bra och få mer ork.
Jag har inte många dagar på mig kvar att röka så det får bli rökningen i föstahand men samtidigt vill jag träna som en galning nu och bygga en jävla massa muskler.

Nej nu ska jag börja på sportlife med cattis och jag ska inte bara gå en gång utan flera gånger i veckan.
För just nu känner jag mig som killen på bilden !!


Vill ha nu !










Nu har jag kollat lite och när jag får pengar igen skall jag köpa detta ! mums :)

cinema - school - city












Igår kväll var jag på en mycket intressant och bra film med min mormor och mamma.
Australia var det med Nicole Kidman och hugh jackman som är grymt snygg !!

Klockan blev mycket innan jag kom i säng men väl när jag låg där kändes det som om jag sov max 5 minuter.

Väckarklockan ringde 05.45. Det var hårt men ändå värt att gå upp för att inte missa skolan.
I skolan fick jag reda på av min mattelärare att jag låg på VG och jag måste säga att jag blev väldigt nöjd.
När jag gick i högstadiet hade jag fruktansvärt dåligt på prov och jag hade nästan ig ett tag. Men det är tur att jag har ändrat mig och jag lägger ner mycket mer tid på skolan. Kanske beror det på att jag har valt ett gymnasium som passar mig väldigt bra? Jag hoppas att jag har denna kraft när jag går i trean också.



Förutom skolan har jag varit inne i stan med becka. Vi tog en fika, gick lite i affärer och satt på donken ett tag. Fick köpt mig en mycket rolig sak som jag har mycket användning för, haha !
Olyckligtvis var min buss inställd så tog 30 minuter extra att komma hem. Så jag blev lite putt men sånt händer (ibland)
Imorgon har jag sovmorgon och jag ska få sova tills klockan är 07.50. Men jag kan trösta mig med att det är fredag iallafall !




Pusspuss

Bastu

Jag vaknade ett flertal gången inatt igen. Jag börjar tröttna på det. Tror att det är för att jag snart ska börja skolan och jag inte riktigt kan koppla av lika mycket längre. Tur att jag inte har svårt att somna längre. Hatar att bara ligga i sängen och vänta på att man ska somna.

Vart dagen har tagit vägen har jag ingen aning om men jag är relativt frisk nu så jag åkte till älsk runt 16.

Vi hoppade in i duschen och därefter bastun. Härligt att inte behöva frysa. Det är nog bara i en bastu som jag inte fryser. Ganska logiskt i och för sig eftersom det är typ 100 grader där.
Nu väntar en varm macka och min älskling på mig så får ta och sluta.


Anna

Nattmacka och juice





En nattmacka satt faktiskt inte helt fel.
Även om man har hört att man inte ska äta efter 20.00 så satt det lysande.
Oj vad klockan rusade iväg. Nu måste jag sova.





<3 Anna

Nightmare

Jag hade en väldigt obehaglig dröm inatt.
Jag kan inte riktigt beskriva den men jag blev jagad av något jag var livsrädd för.
Jag ville verkligen springa men det gick inte , mina fötter var fastklistrade i golvet och jag fick mer och mer panik. Mitt hjärta bultade bara hårdare och hårdare. Tillslut kom jag loss från klistret och jag sprang i slowmoation. Allt var så jävla äkta och det kändes så riktigt tills jag vaknade då jag hade en väldigt svettig panna. Mitt hjärta bultade fortfarande hårt och jag visste inte om det var en dröm eller inte.

Jag tittade på klockan och den var 04.50. Då gick på toaletten fort för att jag skulle somna om.
Men jag kunde inte, jag kände mig så hjälplös där i sängen.
Efter cirka 30 minuter gav jag upp och satte mig vid datorn.
Då va klockan 05.25 och jag tittar på märkeskläder på internet. Jag hittade jättemycket kläder jag ska köpa, ursnygga !
När klockan var runt 7 la jag mig i sängen för ett nytt försök att sova, och denna gången funkade det!

Idag har jag försökt hållt mig inomhus så mycket det går. Rena istiden ute. -13 grader, det är inte normalt för sverige.
Om man ska lita på smhi så blir det varmare dom närmaste dagarna, thank god !

Jag måste bara säga det att jag älskar mina nya tofflor som jag fick av mamma i julklapp. Jag har använt dom varje dag sen dess



What i need when im sick

Idag vaknade jag utav ett sms av älsklingen klockan 11.30. Jag hoppas att det blir bra snart! För både du och jag mår dåligt över det som har hänt.
När jag gick till köket står mamma med hostmedicin och en tablett till mig. Jag hatar hostmedicinet eftersom det känns som om jag ska ta en snaps och det är ingenting jag ser fram emot när jag är sjuk.

Annars idag har jag inte gjort något vettigt alls idag.
Kollat på tv en hel del och suttit vid datorn.
Laddat ner lite ny musik och en film som jag började titta på men den var så fruktansvärt dålig så jag stängde av den.

När jag var ute och rökte förut fick jag värsta konstiga känslan i magen och jag började må illa. Efter ca två minuter blev det bara sämre och sämre. Det började vattnas i munnen och jag var påväg att spy i handfatet. Men då kom jag på att om jag dricker vatten ( som jag gjort någon gång innan) blir det bättre. Och jo visst blev det bättre. Jättekonstigt ?

Jag mamma och Mikael satte på roy och roger på macken för några timmar sedan och jag som aldrig har sätt ett enda avsnitt måste jag säga att det var hur dåligt som helst. Fast ändå bra. Lite småtöntig men lite roligt.

21.00 började det en thriller mothman på fyran som än så länge är bra. overklig men helt okej film.

Nu ropar mamma på mig så det är dax att sluta blogga.

Anna


Sick and tired

Hej kära blogg !!


Min fredag var lugn och slapp. Även om jag var sjuk åkte jag och carin in till stenungsund en liten stund.
Jag köpte mig boken "dotter önskas" och carin brevpapper.
Tyvärr fanns inte ego girl kvar på bokia så jag får köpa den på måndag i stan.


När jag kom hem till mamma gjorde hon lite mat och vi kollade på underbar och älskad av alla.
Mycket bra film, och vissa scener är verkligen roliga.

Fick pratat lite med älsklingen igårkväll också. Tycker synd om dig och jag ska stötta dig till max <3
Jag somnade runt halv 2 och vaknade runt elva. Det var längesedan jag fick så många timmar att sova.

Idag har jag inte gjort mycket. Kollade på en jättebra film som hette "tjejen som gjorde lumpen"
Sjukt skön film och man blir glad av den.
Jag tog en dusch för någon timma sen och målat mina nails.
När mamma kom hem från mormor och morfar hade hon med sig en present till mig från dom. Jag älskar presenter och jag uppskattar det och en paradis ask kommer jag ha till användning nu när jag är sjuk och kommer titta mycket på tv.

Nu är det dax för mig att sluta blogga så jag kan vara lite social med min käraste mamma <3

Anna

Lobster

Kvällen har varit lugn än så länge. Jag har ätit middag med min familj och till förrätt åt vi hummersoppa som pappa hade gjort. Och varmrätten var tacos som jag längtat efter hur länge som helst.
Jag åt det förra veckan på eat med cattis och becka men det var inte alls lika gott som när man gör det hemma.
Nu ligger jag här i sängen och kurerar mig. Om en liten stund ska jag kolla på tv, på ettan börjar det en väldigt bra serie. Kommer inte ihåg vad den hette nu.



Jag har checkat in en bok som jag ska köpa om några dagar när jag är frisk.
Ego girl, även om den är gammal har jag inte läst den och måste bara ha den. Får se om jag hittar något mer trevligt inne på bokia. Kanske något extra nu i det kalla vintervädret och man bara ligger under täcket i sängen och läser.

                                                                                        

Något jag vill ha är kläder. Har gått och blivit klädberoende. Även om jag har relativt mycket kläder vill jag ha ännu mer. det är faktiskt väldigt jobbigt att gå runt med den känslan " jag måste ha nya kläder" !!
Fan nu ska jag bli frisk så jag kan shoppa kläder köpa mig ett antal böcker och filmer.

Anna

Happy new year

Vilken dag. När klockan är 13 kommer cattis,becka och matilda hem till mig för att göra iordning varandra. Alla blev jättefina och klockan 17 var vi hos carin där middagen nästan stod på bordet. Mycket gott kött måste jag säga. Sedan efterätt som jag och cattis gjorde. chokladmouse och hallonmouse med frukt och bär plus grädde. GOTT!!

Jag tog bussen 19.15 från korsvägen och jävlar vilket drag det var på bussen. Har aldrig varit med om någit liknande.
När jag kom till strandkärr mötte jesper upp mig och vi lämnade mina grejer hemma hos honom. Sedan mötte vi upp emile, karl sandra mfl och gick mot festen. Det var mycket folk där inne men synd var att jag inte kände en kotte där  mer än jesper och jag ringde dit carin,cattis och emily men efter ett tag ville dom åka till fagerfjäll där en kille hade fest. 
Jag åkte med dom men där var det ingen fest för mig. En ladgård  med ca 20 personer som dansade lite gran. never again tänkte jag och carin så vi åkte hem.

Hemma åt vi lite och drack lite skumpa. Vid tolvslager gick vi upp till lekplatsen där alla i området samlas för att titta och skjuta raketer. Mysig var det och efter någon timma gick vi hem till carin och kolla på film och åt skumtomtar.

Jag måste säga att det blev en väldigt annorlunda nyår men jag tycker även nyår är väldigt överskattat.
Jag läste på en tjejs bilddagbok som bor här på tjörn det stog. FULLAST VINNER !!!! GOTT NYTT ÅR!
Hur löjligt som helst tycker jag. Jag blir bara förbannad jag tänker på de. FJORTIS!!

Hur som helst ska jag inte lägga mer energi på det utan ta hand om mig själv eftersom jag har blivit sjuk. Halsen gör jätteont och nästan bara rinner. Jag hatar att vara sjuk !



2009 here we come

Här kommer lite bilder från igår hos mig och carin











RSS 2.0