the nanny

Klockan står fan stilla i detta huset och jag börjar bli mer och mer trött.
Men jag ska inte klaga. Har haft en mycket mysig stund med min kusin tills han somnade då. Lekt med lego, ätit kvällsmat och kollat på bolibompa sedan bar jag in honom i hans rum och där ligger han ännu.
Från klockan 19 tills nu har jag glott in i en tv och det har inte varit helt fel. Jag kopplar av och bara är. 
Jag gjorde iordning mig en varm kopp oboy med grädde för en stund sedan och det satt inte fel.

När jag nu är i farten kan jag berätta att jag och pappa var ju som sagt inne på jysk. Vi fick tag på en massa. En bänk,  en matta till mitt rum och en till toaletten plus toasaker, handdukar och två fina lakan i svart och vitt.
Jag kan inte vänta tills på måndag när jag ska handla kläder. Jag ska verkligen handla mycket mycket mycket !!

Nu hörde jag en bildörr som small igen , det måste vara taxin som kom.

Sov sött

Anna



Min sötnos somnade under bolibompa <3

Good Morning

Godmorgon mina vänner!


Jag sov väldigt bra inatt tills klockan var kvart över 11 och då gick jag upp.
Har gjort iordning mig och ska snart åka till jysk med pappa för att köpa lite nya grejer till både mitt rum och hallen. Man måste förnya sig lite. 
Pappa betalar brukar vara mitt och carins citat när vi vill ha något. Och jag vet att det är bortskämt att säga så. Men det skiter jag i. För vill jag ha något ska jag fan antingen få det eller köpa det själv.
Beror på vilket humör min kära far är på.

Men.. innan jag ska till stenungsund måste jag hem till mamma för att hämta ett par byxor och måla mina nails i någon fin färg.

Ikväll bär det iväg till min kära kusin som jag skall vara barnvakt åt. Mycket lättförtjänta pengar för min lilla gullegris är så söt och snäll.

På söndag ska jag också jobba. 8 timmar.Det tycker jag är skönt
Jag fick min lön för några dagar sen. 1500 kr inte så illa pinkat.
Så på måndag ska jag cattis och becka shoppa lite. Eftersom det är rea nu känns det extra kul att få massa kläder






 





Love Anna

fucking money






Jag sov väldigt oroligt inatt och hade inte många timmar sömn.
Daniel och hans kompisar kom hem och började spela gitaur hero kl halv 3 på natten. men efter ca 1 timma somnade jag igen med öronproppar.
Jag vaknade runt 10 tiden utav ett sms från min älskade pojkvän. Vi bestämde att vi skulle skita i bandy matchen och jag skulle komma hem till honom. Jag sov vidare till klockan var 12 och gjorde iordning mig. Sedan hem till jesper där vi bakade kladdkaka och myste.
Klockan 16 kom mamma och hämtade mig för att äta middag hemma hos mormor och morfar. Mycket god mat och många goa skratt.
Hemma kollade jag och carin på selma lögerlöf och sedan satt vi och pratade en stund. Carin gick hem för en stund sedan och nu sitter jag här i min ensamhet igen och skriver blogg.
Imorgon skall jag sitta barnvakt  och tjäna massa pengar. Gott !!

pusspuss



BYE BYE X - MAS

Nu är julafton över och det känns rätt bra. Jag fick jättefina julklappar av min familj och vänner. Bland annat en ny plattång eftersom min gamla glappade. En ny dvd spelare eftersom min gamla va helt galen. Smink , kläder värmedyna som jag älskar och parfymer. Maten var supergod och alla var lyckliga.

Idag vaknade jag utav att jag var så fruktansvärt varm och ville bara slänga alla kuddar och mina två täcken åt helvete. Men efter några djupa andetag hoppade jag ur sängen och satte mig vid frukostbordet.

När frukosten var avklarad gick jag i min ensamhet hem till pappa och gjorde iordning mig. Så småningom kom cattis och becka. Som vanligt var vi sociala och planerade lite inför nyår.
Grekiskt stod på menyn när pappa ropade att det var mat. Lamm, grekisk sallad och mums vad gott det var.
Cattis och becka åkte hem vid 18 tiden och då kom carin. Vi började direkt med att titta på sunes jul som jag fick av henne i julklapp. Tills ungefär nu har vi tittat.  Filmen är sjukt bra och alla borde verkligen köpa den.
Nu är jag trött och jag ska upp relativt tidigt imorgon eftersom jag ska på bandymatch med jesper. Senare den årliga middagen hos mormor och morfar. Efter det ska jag och carin kolla på helena bergström som selma lagerlöf.

Pusspuss

Coffee

Dagen före julafton är här och jag har lite julkänsla ändå även om inte snön är här. För mig är julkänsla när familjen pysslar och gör olika saker. Umgås och slå in julklappar. Fast om inte snö hade funnits hade ju dock inte vi kunnat åka pulka och inte några skidor eller bara ligga i snön och göra snöänglar.

Jag vaknade tidigt idag men som tur va somnade jag om. Har precis druckit upp min dubbel expresso och funderar på att gå upp och göra en till.
Jag fick ett mycket trevligt samtal av en idag. Kändes bra att få svaren från proverna.

Pusspuss

IM FUCKING SEXY !

Dagen börjar kl 10 med en dusch och sedan från mamma till pappa och där klädde jag och pappi julgranen.

Jag gjorde iordning mig för att åka till cattis.
Stannade på almölivs för att köpa lite fika.
Hemma hos cattis fikade vi och sedan paketen.
 Jag fick ett bälte och en keps som var as nice. Det står mini polis på och jag tycker det stämmer in jäkligt bra.

15.00 kom jag hem och även då kom jesper. Det blev sängen hela eftermiddagen med dvd:n parlamentet.
När jesper åkte träffade jag carin en stund sen har jag inte gjort mycket.
Har lite ångest för jag måste byta lakan pga någon viss jesper som smutsade ner dom. aw du är söt du  ;)
Imorgon åker familjen in till stan för att fira julafton med pappas släkt. Ska bli kul att få träffa min skitonge igen !
Nu ska jag ta av mig mitt smink och sedan sova. godnatt

pusspuss





LETS-COME-OUT-AND-PLAY

Idag har jag varit en sådan person som är farlig. Mycket lugn men ändå farlig.
Helgen har varit helskön.
I fredags var det abba kväll med tjejerna.
Lördag: Ut med jobbet på liseberg.
Sova hos Jesper. Och idag en helt sjukt lugn dag. Det tycker jag om !

Just nu har jag precis målat naglarna och hör en mycket hög volym av heartbreak hotel på tv.
Så fruktansvärt skönt med jul lov nu. haha när jag vaknade imorse trodde jag att det var skola imon men ack så fel jag tog.
I allafall har jag fått alla julklappar köpt och inslagna är dom också. Julstressen är äntligen över och jag kan bara ta det fett lugnt. Saknar min baby <3 :/

pusspuss




18 december

Idag gick jag upp 06.50 och det var verkligen jobbigt. Kl 8.30 satt jag och pappa på vårdcentralen och väntade på att jag skulle kunna få ta dom proverna + EKG.
Sedan körde pappa moi till skolan vilket var fullt ös där.
Nej men några blev lite sura för att jag kom 10 minuter sent.

 Dagen gick rätt segt eftersom vi skulle vara i skolan till 18.
 Men julavslutningen var okej och tomten kom också.
Om jag ska sammanfatta hela dagen på skolan var den mysig.
 
När jag kom hem blev det en snabbis in till stenungsund med mamma för att köpa donken och sedan hem till carin för att gå till myggenäs skola och kolla på julmarknaden.
Jag hade en trevlig stund med min kära Carin men efter ca 50 minuter gick vi hem.
 
Har legat i min säng och kollat på tv hela kvällen.
Jag har sinnessjukt mycket att göra dom närmsta dagarna och det känns som om jag inte kommer hinna något till julafton. Men så känner väl alla för tillfället inför julen.


Imorgon åker jag in till stan för att julhandla med becka och cattis och jag ska fasen köpa något fint till mig själv.
Tycker att jag är värd det. Och även ska jag kolla lite extra på klänning till nyår, jag ska ha något alldeles speciellt.

Pusspuss




Bio med lisa

Dagen var sjukt slapp. Typ bara tre lektioner och det var måttligt bra !! ;D Jag lisa och anna drog hem till anna ett tag sen gick jag och lisa hem till lisa. Vi åt lite och så. Nu ska vi snart åka in till stan och gå på bio, var sjukt längesen jag var på de. Så det ska bli extra mysigt nu :D

Pusspuss

du <3

Ojoj , nu är det en vecka sen jag skrev sist och det känns helt fel. Förlåt !
Imorgon är det redan fredag och det är underbart !! I veckan har jag inte gjort sådär jättemycket. Var på gyn igår och det var inte kul. haha. Idag var jag redigt trött och seg så jag drog mig hem runt halv 12 till jesper. Jag har sån tur att du finns hos mig. Jag som inte mådde alls bra idag och ändå gjorde du mig så glad. tack jesper <3
ikväll har jag varit hos mammi och kollat tv med varma mackor :) mysmys<3

Pusspuss

Träningsvärk

Dagen börjar kl 05.50 med en dusch. Sedan fick jag vara kvick för det var brottom till bussen. I skolan hade vi en liten redovisning om antika ord och det gick super. Bf stod nästa på schemat och det gick toppen det med. SEN, var det idrott och vi skulle åka skridskor på skarpenor. Jag åkte runt där som en jävla idiot och tyckte att det var görkul. Men tänkte ju inte på att jag var så satans otränad så har fått världens träningsvärk.
Det blev pizza efter och sen bara en lektion kvar.
När jag kom hem var jag helt slut och var tvungen att lägga mig i sängen och kolla på tv. jag somnade och vaknade av att min mobil ringer några timmar senare. Efter att ha fått vakna lite och kolla på vänner, simpson gick jag över till mamma där vi kollade på tv och åt glass. Mys. Så idag har det varit en slappisdag fast ändå inte. Imorgon är sista dagen i skolan eftersom vi har kompledigt från stockholm på fredag. hur skönt som helst om jag får säga min åsikt.
Vintern är dock inte här men vi får hoppas på en snöig decembermånad.

Pusspuss

Tillbaka till skolan

Nu är min apu över och det känns helt kneptig att komma tillbaka till skolan ,men ändå skönt. I helgen spenderade jag tillsammans med jesper och det var mysigt. Bullar och julbak blev det. I söndags jobbade jag även.  Jag fick jobb på min praktikplats. Vilket är underbart att få ihop egna pengar. men  nu börjar jag min matte.

Pusspuss

RSS 2.0