Stenungsund

Hej hej ! Idag fick jag sovit till 11 ungefär, vilket var väldigt skönt. Gjorde lite frukost och satte på en film. Snackade lite med mamma och vi åkte in till stenungsund, Hon gjorde linsundersökning och sen gick vi till frisören och frågade hur dom kunde tänka sig att klippa plus färga mitt hår eftersom jag har så slitet hår. Vi kollade lite affärer osv. Sedan satte vi oss på eat och fikade. Jättemysigt var det . Jag fick ett samtal av min kära bror förut. Han skulle låna en bh ? På halloween ? Jag vet alltså inte vad som försigår i hans huvud. när vi kom hem fick jag sminkat daniel lite och sedan drog han iväg. Har precis provat på rött nagelack. Det ser ut som fan på mig och jag kommer nog aldrig göra om det. Om 20 minuter kommer Becka till mig och vi ska ha myskväll. Igentligen skulle man kunna dra på någon frän fest men jag orkar verkligen inte. Är hur trött som helst på att dricka. Tycker bara det är tråkigt.
Men nu ska jag nog tända massa ljus i mitt rum och sedan titta på någon bra film tills becka kommer.

Pusspuss

Stan

Gårdagen var riktigt mysig :) Jag och becka tog bussen in till stan och där mötte carin och cattis upp oss . Vi tog en spårvagn till linne och satte oss på en grekisk restaurang. Jättetrevlig mat där och vi hade kul. Cattis lämnade oss runt 19 och jag carin och becka tog en spårvagn till vasa viktoriagatan och satte oss på cafe mio. Det var inte fel med kladdkaka och dubbel espresso. Dock har jag ätit kladdkaka fyra dagar i rad men man måste ju leva livet ibland. Jag och becka tog en buss hem 21.30, när jag kom hem till mamma satt vi och tjöta en stund sedan somna vi.

Idag åkte jag in till stan igen för att umgås lite med carin som sover över hos sina släktingar. Vi gick i nordstan och sedan donken. Vi tog en spårvagn till samma ställe som igår . Alltså cafe mio satte vi oss på. Fy jag kommer bli så tjock av all bakelse jag äter.  Nu ska jag kolla på sjukhuset och sedan du är var du äter.
Pusspuss


Onsdag

Hallå hallå . Igår sov jag hos min mamma och det är underbart när hon ska upp och jobba och jag har ledigt , Hon väcker mig kl 9 -.-  Jag gick hem till pappa sen och jag somna. runt 10.30 ringer mormor och morfar :) dom ville att jag och daniel skulle äta lunch hos dom , aw så gulliga dom är. Jo då de gick finfint och jag ska åka om tio minuer.  Har hunnit klippa mig lite också :)
Ikväll åker vi tjejer in til stan och ska käka på någon fin restaurang . Ska bli jättekul verkligen ! Men nu ska jag röka sen ska vi åka
pusspuss.


Myskväll och party

Sjukaste kvällen ever igår. När jag och becka hade fikat klart kollade vi i lite affärer och både jag och hon fick köpt lite kläder. Vi träffade ett antal personer igår som vi inte träffat på länge vilket var kul. När vi kom hem till mig kom även cattis och carin. Vi lagade kyckling, klyftpotatis och bearnaisesås. Jättegott ! Sedan bakade jag en kladdkaka som jag blev rätt nöjd med :) den va väligt god tyckte jag. Carin drog runt 22 och vid 23 kom daniel mfl. Det blev en rätt lyckad kväll för mig iaf. kanske inte för andra som blev en aning för fulla. Runt 5 deckade alla utom jag och billy som tog en lång mysig promenad i mörket.
Idag vaknade vi 10.30. Vi tog moppen till almölivs och köpte lite frukost och sedan hem och äta. Jag fick bakat en till kladdkaka eftersom den tog slut igår. Fram tills nu har vi kollat på film och bara chillat.  Är väldigt seg och har ont i magen pga kladdkakan.-.-  om typ två timmar ska jag dra mig till mammi. Vi ska väl softa lite och kolla på tv or something. Ska bli mysigt.

pusspuss
här kommer lite bilder från dagen :)


På eat



Hemma hos mig lagade vi mat :)
lagar mat ;)

Kladdkaka jag bakade ;)


Kladdigt med grädde , det gillas
.


Kleta gädde ^^


Tack för en mysig kväll <3


Billy, daniel och becka




Haha, så sjuk är robin, han deckade under spisen ? sedan kittlar becka honom , han slår i huvudet i  stenhällen och sedan säger han : vad heter huvudet där uppe ? HAHA ,  så kul va de !


Cattis och jag :)

Huvudvärk och Apu möte

När jag vakna imorse hade jag sjukt ont i huvudet, jag vet inte varför men det gjorde jätteont ! Jag åt frukost, duschade och sminkade mig. Sedan tog jag mopeden in till sundahallen där jag ska ha min apu . Min handledare va rätt skön. Han hade typ ingen aning om vad jag skulle göra. Han tyckte att jag skulle jobba lite på helger oxå vilket jag helst inte vill göra men om man ska nå mvg i den kursen så måste jag väl vara där på helger. Om en liten stund ska jag hämta upp Becka så ska vi in till stenungsund och fika. Ska bli mysigt! Men nu fick jag aldrig berättat om hur de va på nanne och så. Jag och carin blev hämtade av carins mamma.  Alla skulle träffas på avenyn och sedan skulle vi in och äta. Jättegod mat där . Rekomenderar det verkligen ! När vi kom in på nanne grönvall vart det jättebra ! Sån energi hon!! Jag och carin satt där och typ sjöng högst av alla ;) iaf jag. hihi.. Men nu ska jag fixa och trixa lite med håret och sen ska jag åka . ikväll är det myskväll med c och b :)

Pusspuss

veckan som gått

Hejhej . Jag är ledsen att jag inte har skrivit men jag har faktiskt haft mycket skolarbete har även varit på nanne och sedan i helgen åkte jag och daniel (bror) till Niklas ( bror) och Anna ( brors flickvän). Så ni förstår att det har verkligen varit en händelserik vecka. Lite kort om halmstad får det bli . Vi red ca 3 timmar i lördags vilket var underbart ! Sedan har vi gjort massor , bakat, spelat kort, pratat, tv restaurang mm . Det är så härligt för jag kan verkligen koppla av där. Jaja nog pratat om Halmstad.. Jag kom hem runt 20 idag. Jag och carin gick ut en sväng för att tjöta skit. Nej men ut och gå och prata ;). Efter tog jag mopeden till Fridas hage där Becka och Cattis var.  För tillfället sitter jag har och är sjukt trött ! Tur att jag gjort något åt det för jag ska sova nu. Imorgon ska jag först till min apu plats och möte eller liknande. Typ presentera mig själv osv.. Becka kommer sedan möta mig i stsund för på kvällen ska jag cattis och becka ha myskväll. Ska bli sjukt bra !

Här kommer lite bilder ifrån veckan .

Niklas och Annas katt, söt som socker . Feddilin



Här är jag och carin på Nanne Grönvall sjukt bra va hon !




 Innan skolan :) Inte sådär jättetjusig men det får duga för idag ;) 

Tisdag och onsdag

Igår vart det skola och sedan hem och plugga, vilket inte lyckades speciellt bra !
Jag tröttnade och drog en sväng till fridas där Cattis och Becka var. tjööötade en stund sen åkte jag hem och kollade på tv sen tog jag ett långt varmt bad och bara tog hand om mig själv, behövdes verkligen.

Imorse vakna jag kl 04.30 utav att de va typ världens oväder ute. Stack ut huvudet genom dörren och jag trodde det var snö men som tur va var det hagel. Jag somna om igen och drog till skolan. Vi hade ute dag och det var ju toppen när det va typ - 11 grader. Nej men kallt va de. Vi gjorde iaf en massor av lekar som vi kan ha användning för när vi ska ut på apu. Nu har vi rast till 14. Slutar 15.50 och jag ska direkt hem och plugga . Jävla pluggis jag har blivit men jag måste ju för att få bra resultat. Nu ska vi dra ut och ta en smoke.

Pusspuss

Skolfoto och plugg

När jag vakna hos mamma imorse hade jag inte en blekaste att klassen skulle ta skolfoto, så jag tar på mig ett par gråa jeans och en randig tröja som inte är sådär jättesnicig kanske ^^ Bussen var försenad men jag kom i tid ändå till skofotot. Dagen gick fort. Vi åt på cafe nyfiken och sen matte,svenska och bf.
Eh, har pluggat hela dan idag och det känns inte som om jag har kommit någonstans. Jag kan inte datakunskapsprovet som är imorgon. Jag har inte ens tittat på engelskagloserna tills imon. Jag kan heller  inte bf provet som är på fredag. Jag har inte gjort klart sammanfattningen om barn,kultur och fritid förr som ska va inlämnat på ons. Jag har även svenskauppsattserna som inte är färdiga och ska va inlämnade imon, HUR SKA JAG HINNA ALLT ?? Allt på denna veckan. Sjukt... Men man får se det posetivt och se framåt. Bra betyg = polishögskolan  :)
På torsdag ska pappa, annika och jag plus carins familj först på avenyn och käka sedan in på Nanne grönvall. Ska bli jättekul !

På fredag har vi lov och det ska inte sitta fel. Efter lovet har vi APU alltså arbets platsförlaggd utbildning i fyra veckor ,
fem veckor utan skola , jippi ! :)

Nu måste jag nana. Det är en dag imorgon oxå.

Pusspuss

breakfast

Hej på er ! Förlåt att jag inte har skrivit men jag har faktiskt varit i stockholm. Jag hade 2 jättebra dagar där med klassen.Jag orkar inte förklara allt som hände men jag träffa carolina gynning vilket var hur bra som helst! Älskar henne!! Jag tycker hon kör sitt egna race och skiter i andra och det gillar jag. Sedan besökte Vi  skansen, riksdagen och slottet vilket va helt okej. Bussresa  hem tog ca 6 timmar och jag var lagom trött då.

Igår skulle jag plugga hela dan men blev inte riktigt så. Jag har sjukt mycket läxor och prov denna veckan. Det jag tycker dom borde är att sprida ut läxorna och proven så inte allt kommer samtidigt alltså sista veckan till höstlovet. Det värsta är nog svenskan jag inte har kommit alls långt med och den ska vara inlämnad på onsdag! Så jag tog mina grejer och gick hem till carin för att få lite hjälp av henne. Vi kom inte sådär jättelångt men vi skulle fortsätta idag.
Becka kom till mig runt 20 igår och vi kollade på tv och allmänt mysade. Kändes skönt att inte vara ute eller typ festa utan bara vara.

Jag vaknade för ca en timma sedan och nu sitter jag här med en go
d frukost, varm oboy m grädde och två rostmackor med ost på. Det är inte fel inte.
Idag kommer carin hit och vi ska plugga plugga och åter plugga. Kul det låter , eller hur ?
Nu ska jag äta upp min frukost och sedan gå ut och ta en smoke och därefter städa lite eftersom det ser ut som bejrut här inne!!


 pusspuss


Åhhhhhhhhh

Fan , jag orkar verkligen inte gå upp på morgonrna nu , jag är jättetrött ! Jag blir inte piggare heller utan jag är trött hela dagen. Iallafall hade vi bf först sedan engelska samt datorkunskap. När kl var 12 och alla dom lektionerna passerat orkade jag inte gå på resten. Jag tog bussen in till stan för att slippa vänta i kungälvsmotet i en timma. Där var becka och vi tog bussen hem. Hemma vart det inte länge utan vi tog moppen till robbans och åt pizza, eftersom jag inte hade ätit något var det en underbar känsla att få äta. Har typ inte varit så hungrig någonsin. Hemma hos mig tog vi en film och tittade på. Cattis ringde och ville bli hämtad av mig på myggenäs korsväg och vi tog en sväng in på almölivs och köpte glass, gott !
Hos moi kollade vi lite på tv och sedan åkte c och b hem.

Pappa kom precis hem och han har med sig grekisk mat :) ! Lätt bästa maten i världen !


Men jag känner ändå att jag inte mår bra, alltså inte så men något är fel på mig. Jag är trött och orkar ingenting längre! Även om jag tycker skolan är jättekul får jag ändå tvinga mig upp och vara död hela dagen. Jag kanske ska ta en day of eller något? Det värsta är att jag missar massor om man ens är borta en dag. Jag orkar inte !!


På torsdag åker klassen till stockholm och det ska bli dunderkul !


Pusspuss

Min helg

I fredags hade vi sjukt slapp dag ,hälsodag i skolan.
Först kom a non smoking genaration och tjötade om tobak mm.
Sen massage och sist tjejprat om svartsjuka.
Tog en buss hem och direkt till becka och cattis..
Efter ett tag åkte jag hem och gjorde iordning mig.
Tog 6 bussen till lisafisa ;) där fanns även anna,sandra och elin.
Det blev lite förkrök på bussen och sedan vänta på centralen på camilla,emily, kajsa och felicia. väl inne på ferdinad va det sjukt varmt och svetten rann och jag va tvungen att gå ut men nej , självklart var vakterna dumma i huvudet och jag blev sur.
Vilket gjorde att dom kicka ut både mig och lisa
Anna ,elin och sandra kom efter en stund, vi åt donken och sen runt 2 kom annas syster och hämtade oss. sov hos lisafisa denna kväll;)

Lördag blev det lite chill hos lisa och tog bussen till std ,träffade becka och julia där och vi tjöta en stund på donken sen blev det hem till mammi.  Vi kollade på film och sen runt 23 gick vi och la oss, härligt att sova tidigt :)

Söndag hann vi med mycket kändes det som, vi åkte in till std och bowla sen blev det restaurang och efter det kollade vi på mamma mia och whats happen in vegas plus godis:)
Runt 01 somnade vi .

Vakna imorse och va sjukt trött, mamma gjorde te och macka till mig och sen gick jag hem till pappa och gjorde iordning mig. Fick bli mysbyxor idag , har hål nu och vi har precis varit på donken och ätit oss feta xD
Snart ska jag ha matte :) ska bli nice..
Efter skolan ska jag träffa beckut inne i stan och vi får väl se vad som händer där ;)
snaaart ska vi till stockholm :D på torsdag !

pusspuss

torsdag :)

Skolan gick underbart idag med :) dock jättetrött men jag klara mig ;) Matten har verkligen släppt för mig ;) älskar matte typ nu (: sista lektionen va samhäll och det är grymt intressant det med, slutade 14.20 och fick springa allt jag kunde för att hinna med 14.26 bussen från kungälsmotet ;o  När jag kom hem va jag jättetrött så jag la mig i sängen , men jättekul att jag kunde somna ! ;( haha , 
Mötte cattis vid myggenäs centrum och vi handlade lite våffelsmetsgrej och grädde. Väl hemma gräddade vi våfflor och satt o tjöta,
Nu åkte cattis och jag ska kolla på sjukhuset nu och sen du är vad du äter.

Pussspuss

Trött..

Skolan gick rätt fort idag men ändå inte , känns som om jag va där hur länge som helst, men lektionerna gick fort,
På gympan gjorde vi livräddning , vilket jag sett fram emot länge :) jättekul !
Kom hem för inte så jättelängesen och är pissigt trött.
Jag ska snart hem till mammi och hon ska hjälpa mig med en inlämningsuppgift :)
Vill sova nu ;o !

pusspuss

jobbigt att springa ;p

Gick och la mig halv 10 igår ändå va jag sjukt trött i morse ;o helt väck ..
rätt go dag idag , men lite seg sådär.
Tog 16 bussen hem, väl hemma blev det på med gympadojjorna och ut o springa.
Jo, det var jobbigt ;o eftersom jag är förkyld och jag har inte tränat regelbundet på ca 3 år :$ Haha !
Fick köpt mig en ny mascara och puder förut oxå, det behövdes verkligen.

Ikväll får tv:n underhålla mig. Ska kolla på sjukhuset och sen Maria wern.
På torsdag fyller anna trollhag år ;) Så på fredag blir det förkrök hos camilla och sen ska alla tjejerna ut till krogen ferdinand.
Ska bli riktigt kul faktiskt ! :)

Pusspuss

vg :)

Idag åkte jag m pappa till skolan , blev dock lite sen men det gick bra :)
Fick tillbaka matteprovet idag oxå och jag fick VG !! :D as glad typ , för jag har aldrig fått vg på ett matteprov :)
När jag kom hem tog jag mig 2 mackor och äpplejuice och kollade på tv,
Cattis kom nyss och vi gör inte så mycket men de är oxå kul ^^
Hihi , ikväll blir det sjukhuset på tv och så måste jag plugga lite, har 2 läxförhör imorgon..


Pusspuss

halmstad och torp :)

lördag :

Alarmet gick kl 7 men snooza till typ halv 8.
Gjorde iordning mig och sedan gick jag till mamma, där vi åt frukost mm.
Vi åkte väl runt 10 tiden och kom fram till Niklas och Anna cirkus kl 12.
Även där åt vi frukost ^^
Vi chillidillade lite och sen var det dax att rida :) fy vilken träningsvärk jag har nu :P men det var kul och jag ramla inte av hästen som vissa andra gjorde, typ mamma och niklas x)
Middagen var jättegod även efterrätten , dvs bullar, delecatobollar  och kaffe :D haha nice nice.
Vi åkte hem runt 8 , träffade becka och cattis senare på kvällen och det var trevligt.


Söndag:


Jag må säga att det var fasansfullt underbart att få sova ut idag.
Har inte sovit ut på ja.. sen vi började skolan.. ;o
blev lite smink och platta hår och sedan åka till torp .
Fick 2 par skor 2 par stuprörsbyxor och ett antal trosor ;)
När vi va färdiga med allt åkte vi till std och bowlade.
Det gick helt okej  , jag kom tvåa två gånger och sist en gång :P
Det är bra för att spela mot pappa och daniel :D haha
Kom hem för ett antal timmar sen och har precis ätit upp min ghevre macka med honung på , det slår nog inte någon macka , så underbart gott :D !!
Nu ska jag kolla på 1 vänner avsnitt och sen ska jag sova :)

pusspuss

mys med cattis <3

Gick upp 7,40 idag , skönt att gå upp sent eftersom det blev sent igår.
I skolan skulle vi typ ha rollspel inom grupprocesser med 1or och 2or men vi började med att fika (bulle och kaffe)
Lunch kl 12 och sen hade vi bara 1 lektion kvar och det var studiepass och den gjorde jag inte något på ^^
Mötte becka vid kungälvsmotet för att lämna över lite grejer.
Tog bussen med cattis hem.
Föst käkade vi lite och sen ner till almölivs för att köpa lite godsaker :)
Linas kvällsbok kollade vi på, längesen man såg den filmen ;)
Cattis åkte precis , tack för ikväll ;) <3
Ska sova snart för imorgon väntar halmstad m mamma , vi ska nämnligen hälsa på bror 2 ( niklas)
Ska bli så himla mysigt. Rida, hålla på med djuren och bara koppla av =)


pusspuss




jag och cattis :)


hummer :]

Skolan gick snabbt idag , dock var 1 lektion inställd så vi slutade kl 13 idag :)
Väl hemma nörda jag lite här sedan började jag göra iordning mig ,
Har hjälpt pappi eftersom att vi ska ha middag för pappas jobbarkompisar så nu äre hummer, krabba,kräftor och räkor som står på menyn :D fyyfan va gott må jag säga !
Imorgon har jag sovmorgon och det ska sitta jävligt skönt :) och så har vi bara 3 lektioner imon  :D
imonkväll blir det mys m cattis :) <3


pusspuss
jag innan middag

onsdag 1/10

Klockan ringde 05,30 idag men snooza den till 45. Jag gick upp och duschade och sedan sminkade mig, frukost m pappa blev det och sedan in i bilen.
I skolan började vi med svenska , fan jag ligger så efter i svenska.
Höll på att tappa hoppet men gav mig fan på att jag ska klara det!
Nästa var bf, redovisningen gick toppen!
På idrotten badade vi men eftersom att jag är sjuk var jag inte med, SKITKUL !! Nej...
Älskar ju idrott :( Men det ska bli så kul, nästa vecka har vi livräddning !
Det blev donken efter gympan och sedan hade vi bara bf kvar.
När jag kom hem kollade jag lite på tv och sen kom pappa hem och han hade köpt kamben ;)
Ringde robin förut och han köpte cigaretter till mig sedan snackade vi en stund.
Nu har jag kollat på några avsnitt av sjukhuset och Imorgon har vi matteprov och jag kan inte ett piss .tog fel bok , engelska boken ist för matteboken.
plus att vi har en samhällsinlämningsuppgift som jag inte har gjort , bra där Anna.


Jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll , tycker om att sova :]

pusspuss

RSS 2.0