Myspys och sova

Dagarna går riktigt fort nu och när jag var ute och rökte snöade det för första gången denna vintern. Konstigt tyckte jag för jag lever fortfarande i att det är sommar.
I veckan har jag varit på återträff med klass 9a och det var riktigt trevligt. Kändes som om man hade glömt av hur kul man hade ändå. Idag följde jesper med mig hem oxå. Vi gjorde våfflor som blev goda och sen låg och myste i sängen med popcorn och film. Jesper tog buss hem vid 20 så efter har jag och mamma kollat på tv tills nu. Jag vill sova snart men måste hem till pappa för att packa en liten väska till mig själv så jag kan sova här lite oftare så slipper jag att gå över till pappa hela tiden.

Pusspuss

Helgen

Helgen har jag tillbringat hemma hos jesper och jag måste säga att det var mycket trevligt och mysigt. Annars idag har jag haft praktik och det var kul dock saknade jag jesper. Runt 5 kom becka till jobbet och vi tog en  buss hem till mig där öven cattis kom. Vi bakade kladdkaka och satt å tjöta. Jo vart, om ni har läst min blogg innan så blir jag ju dålig i magen utav kladdkaka. Vilket jag är nu med. INTE KUL !  Men något annat som är lite bra är att jag idag började med p piller igen. Men är lite osäker på ifall jag ska fortsätta använda neovletta eftersom barnmorskan sa att om man röker ska man inte använda dom p pillrerna. Men eftersom att jag var ung och dum för ca 1,5 år sen sa jag inte att jag rökte -.- 
Nu tänkte jag faktiskt avsluta mitt inlägg här för jag ska gå över till mamma och snacka lite skit elle något sådant trevligt.
Pusspuss

Fredag

Dagen började inte bra. Jag vaknar hos mamma 30 minter försent. Jag sprang över till pappa och gjorde iordning mig. 10 minuter innan bussen skulle komma, kom jag på att jag skulle ha med mig pengar. Jag går upp till skåpet men icke fanns det några pengar där ! Min kära bror hade tydligen tagit 200 kr jag skulle ha just denna dag. Jag ringde mamma fort som attan och hon är så gullig så jag får låna pengar av henne plus att hon kör ner mig till bussen. När jag kommer till jobbet blev det lite städning med malin sen gjorde vi mackor och efter det åt vi frukost. Som alla andra dagar ser ut på mitt jobb på morgonen. Klockan gick väldigt fort dom sista timmarna och runt 16 kom jesper. Vi fikade lite sen gick vi med bestämda steg mot bowlingsbanan. Tyvärr vann han. Men det spelar ingen roll faktiskt. Huvudsaken är ju att vi har kul. Vi gick till en thai restaurang och åt mycket god mat. Vi tog en promenad i stenungsund och sedan tog vi varsin buss hem. Mamma kom och hämtade mig vid myggenäs korsväg eftersom det regnar ute. Men nu ska jag nog ta mig en baugette till och dricka upp mitt te.
Pusspuss


Trött

Nu är jag så jävla trött på mig själv ! Jag sätter upp mål jag ska göra men ändå klarar jag inte av det! Jag vet att jag är sjuk, vilket jag borde göra något åt men jag vet inte hur eller jag vet inte vad jag ska säga. Jag vill verkligen bli den jag önskar men jag lyckas inte och jag hatar mig själv för detta !

<3

you make me happy <3

Måndag

Idag vaknade jag utav att pappa kom in i rummet och började lukta ? Ja ba : vafan håller du på med , han ba : jag luktar ! jag ba ,: ehh ?'
sjuk människa det där ^^ Jag somnade om som tur va och vaknade runt 11 tiden.  Duschade och gjorde iordning mig .Jag har precis ätit frukost och nu fick jag plötsligt jätteont i magen. Stackars mig. 15 börjar jag jobbet idag men åker in 14 ist , för att träffa jesper.  Jag slutar 22 , känns jätteovanligt att sluta så sent.  Men nu ska jag åka ner med moppen till myggenäs korsväg och hämta daniel ;) '

pusspuss


Söndag/ farsdag :)

Söndag morgon vaknade jag upp i cattis säng runt 11 , Vi käkade frukost och sen tog vi en rulle och kollade på. Becka följde med mig hem efter filmen. Det blev lite slapp och sen åkte vi ner till almölivs för att köpa farsdag present till våra pappor.  Jag körde hem becka och sen hem till mig och äta farsdag middag. Mycket trevligt ! pappas mat är alltid så god :) Snart blir det efterätt och det ska inte sitta fel. Ikväll skall jag nog kolla tv och kanske ut och gå med carin. Jag är rätt glad att jag får själv välja arbetstiden denna vecka.  Förra veckan började jag ju kl 8 och det menas att jag måste typ gå upp kl 6 -.-
Imorgon börjar jag kl 15 ! Enligt mig är det jätteskönt ! Denna vecka skall jag även hinna med att träna både med jesper och cattis . Hur ska detta sluta ;) ?

Pusspuss

Lördag

Lördag idag då. Gud va skönt det var att få sova ut. dock inte sådär jätteunderbart att vakna med migrän. Jag åkte in till stenungsund förut och lämnade tillbaka filmerna som jag och carin lånade på hemmakväll förra lördagen. Sedan gick jag till espresso house där becka och blubb var. Längesen man träffade blubb nu. Men vi satt och pratade en stund och sen fick jag springa bort till cubus för alla affärer stänger ju kl 15.. Fick köpt mig två nagellack. Ett typ vinrött och en lilasvart färg. När jag kom hem gick jag och carin ut och gick. Det var jätteskönt att gå ut lite. Nu sitter jag här och skriver sms till jesper och snart ska jag nog städa lite. Om jag städar hela huset får jag 200 spänn , lättförtjänta pengar eftersom jag är pank och behöver cigaretter. Ikväll ska jag cattis och becka mysa med film och godis.

41 timmar

tjosan trosan ! ;) Har inte skrivit på typ två dagar och det känns hemskt att svika bloggen. ;) Men jag har haft fullt upp , Har jobbar 41 timmar denna vecka. Rätt tufft måste jag säga men vad ska man göra åt det. Igår var jag med cattis en stund på kvällen, vi kollade tv och gjorde mat.
Idag jobbade jag till fyra och sen kom pappa och daniel till sundahallen , vi skulle nämnligen bowla. Jo visst jag höll på och vinna flera gånger men de va typ 2 poäng som saknades varje jävla serie. Efteråt åkte vi till apotek,system, ica och fiskhandlar, vi fick köpt räkor, bröd mm.  Hem och äta underbara räkor . muuums. Nu ska jag sätta mig brevid pappa och kolla på tv. Ha en trevlig fredag !

pusspuss

apu

Nu har det gått två dagar på min apu och jag trivs rätt bra. Igår var det lite sådär men idag blev det mycket bättre. Det var väl lite pga att det var nytt och så.
Igår morse hände någont som var mindre kul , mamma halkade nerför trappan och slog sig rejält i foten. Under dagen var hon på vårdcentralen och på kungälvs sjukhus. Utdragna ledband låter inte sådär mums. Så igår kväll fick jag leka mamma åt mor min. Gjorde varma mackor och hämtade kryckor hos pappa till henne. Jag pysslade om henne väl. Tycker synd om dig mammi <3
Igentligen skulle jag och cattis träna idag efter min praktik. Men både hon och ja var trötta. Vi får väl se när träningen blir av. Jag vill men jag behöver en liten knuff till att orka träna. oh ja jag vet jag är slapp men så är det om man inte har tränat på ca två och ett halvt år.
Gick hem till mamma och kollade till hur hon mådde och sådär. Nej inte mycket bättre. Jag gick hem till pappa och jag har kollat på tv sen dess. Nu ska gå ut och ta en nattcigg sen blir det till att sova.

Pusspuss

mys :)

Hej där :) Igår var jag med carin hela kvällen. Vi åkte in till stenungsund och hyrde film. Vi gjorde tacos och sedan satte vi på filmerna. Vi kollade även på tv alltså "tack gode gud" och "stjärnor på is" Sedan tog vi en nattpromenad och vi gick förbi ett hus som hade fest. Det var lite obehagligt faktiskt för att folket som stod utanför skrek och hotade med kniv mm. Men vi stannade där en stund och snackade med adam mfl. Sedan hem och sova. Vi vaknade runt 12 , carin gick hem och jag gjorde iordning mig. Jag gick till mammi runt 14 och vi åkte ner till affären. Middag kl 16 med mormor och morfar , mikael ,daniel mamma och jag . Jättetrevligt var de ! Snart blir det att kolla på when a stranger calls med mamma och mikael. Ska bli kanonkul ;)
Imorgon börjar min Apu på sundahallen. Lite pirrigt allt. =D
Pusspuss


RSS 2.0