Meningslöst att ens försöka

Gårdagen spenderades med Becka.
Hon kom hem till mig runt 20.00 och då bestämde hon sig för att sova här. Gött!

Runt halv tio åkte vi till statiol och köpte chips, dipp och cola. Det var faktiskt första gången jag använde min moppe detta året.. så det gick rätt segt.
När vi kom hem la vi oss i sängen och kollade på tv. Sen satt vi och tjötade halva natten..

Vaknade vid halv åtta relativt seg, tyckte lite synd om becka där ett tag, hon försov sig och kom rätt sent. men sen jag iordning mig. Sedan åkte jag till skolan.
Det var jättesegt i skolan. Speciellt datorkunkapen..!


Här hemma har jag inte alls gjort något vettigt alls. Känner mig rätt kass. Jag bestämde mig idag att jag skulle plugga.. Gjorde jag de? Nej. Meningslöst !

Jag ska sova tidigt inatt. Jag är så trött och har ingen ork överhuvudtaget.
Får hoppas på att jag kan somna bara, mår rätt illa nu..




Bjuder på en äcklig och ful bild på mig pga bildbrist.

Anna


Söndag

Dagen idag har varit väldigt lång, otroligt lång faktiskt.

Jag vaknade runt halv 10 men jag trodde klockan var halv nio eftersom jag glömt av att det är sommartid idag. Jag gick upp och satte mig vid dator och sen gjorde jag iordning mig. Mamma jag och mikael åkte till grinden, fikade och kollade lite på påskpynt. När jag kom hem packade jag mina saker för att bo hos pappa i en vecka. Ska bli superkul faktiskt. Hemma hos pappa har jag städat lite i mitt rum, det behövdes verkligen. Sen har jag möblerat om ! Jag blev jättenöjd.. Ska sätta upp lite tavlor och foton snarast.  Men det ända jag vill ha är en större säng i mitt rum nu. Jag har 95 cm att ligga på. Det är för lite ! minst 1.20. Får säga till pappsen om de. Nu närmar sig natten och det är dax att sova.
Imorgon börjar jag halv tio. Inte fel med sovmorgon !!
Jag avslutar med en bild på mig själv för ca 1 år sedan..


Anna


Helgen



Helgen har gått så fort!
Känns inte som det är söndag redan.. I fredags var jag med carin. Vi kollade på film och käkade godis. Sen let´s dance. Det var inte okej att magnus vann.. Laila skulle ha vunnit, hon är så jävla snygg !!
Jaja, jag gick hem från carin rund 23 och däckade hemma i sängen.

I lördags jobbade jag från 12.15 till 19.15, gött att få in pengar på kontot. Men det hände en grej som jag inte blev sådär jätteglad över. Blev rent ut sagt förbannad. Men det löser väl sig.
När jag kom hem käkade vi middag , eftersom det var earth hour  mellan halv nio och halv tio spelade vi poker.

Idag har jag sovit 10 timmar, jag vaknade för en stund sen och var fortfarande trött!? Men jag blir väl piggare när jag dricker mitt kaffe. Idag ska antagligen jag och min familj till grinden, kolla på påskpynt och fika, sen ska vi hem till mormor och morfar och äta middag. Vi ska typ fira lite att dom är hemma igen efter 1 månad på Malta... Åh jag hade inte tackat nej..

Jag ska duscha nu och sen sminka mig..

Anna



seg

Oj va seg var jag i morse, höll på att missa bussen, vilket inte hade varit så kul eftersom nästa buss går  45 minuter senare, men nu har vi haft engelska och bf. Vi har studiepass nu, jag fördriver tiden genom att sitta här. Fredagar brukar alltid vara rätt seg eftersom allt står still ungefär. Alla vill ha helg osv..
Ikväll ska jag vara med carin, inte så ofta det händer så det kommer bli mysigt.

Jag får logga ut nu för annars får mina vänner damp!:D

Anna


varmt bad är inte fel

Dagen har bestått av 3 lektioner. SLAPPT ja!
Jag och carin tog en buss till stenungsund efter skolan. Jag fick hittat mig ett par jeansleggins en tröja och en kjol.
Vet ni hur gott det kändes när jag köpte de? Jag blev lycklig igen eftersom jag inte har köpt kläder på jag vet inte hur länge. guess februari. Efter några affärer tröttnade vi och gick till donken. GÖTT !

Jag har legat i ett varmt bad ikväll och gud va skönt det va. Jag har även smörjt in mig och fixat mina naglar.

Imorgon är det fredag, det innebär helg. Helgen är ganska fullpackad med saker man ska hinna göra. Plugga, myskväll med carin,jobba, middag m familjen och så ska jag hinna läsa lite.


Fan va bra jag har varit idag, nu är jag glad !

Anna


Ångest


Idag har dagen varit rätt slapp om jag ska vara helt ärlig. Sista lektionen var inställd eller mja de va mer eget arbete men jag Anna och Elin var duktiga och gjorde den. Sen kom becka en stund, hon handlade cigg och sen gick vi in på maxi och tjockade oss.
Tog fyra bussen hem, mötte upp mamma vid affären och vi fick handla lite grädde mm till middagen. Det är ju våffeldagen idag. Så man får faktiskt äta det idag, fast det är väldigt onyttigt. Men gott !

Igårkväll hade jag på tok för mycket tankar i huvudet, blev helt konstig utav att tänka så mycket. En jäkla massa ångest kom och jag somna inte förens klockan var ca 02. Jag hatar ångest och det får mig att må väldigt dåligt. Jag måste skärpa mig !
Jag är en stark person !

Ikväll ska jag kolla på du är vad du äter och fråga olle. Måste få pluggat lite till samhällsprovet vi har imorgon, jag har inte ens tittat på skiten. wish me luck !


Sälen

Sälen var 4 jättebra dagar. Solen sken och dom svarta backarna var redigt isiga. På kvällarna var det bastu och rulla sig i snön som gällde. Den tredje dagen åkte jag även väggen, mjo det var en upplevelse, haha!



Tandådalen


Lindvallen

After ski på hc


Lindvallen

After ski


Sista dagen



Skola som vanligt idag, relativt segt ! Jag kom hem för ett par timmar sen och jag har bara suttit vid datorn sen dess.
Jag måste igentligen plugga men orken finns inte...
Becka kommer om ca 1 timma, då blir det mys ! :)


fuck !

Att humöret kan svänga så snabbt kan jag faktiskt inte förstå mig på. Jag var jätteglad idag på morgonen, men när jag kom till skolan kändes det som att mitt liv sög.
Jag blev mer och mer hängig kände mig febrig men duktiga och envisa Anna stannade kvar i skolan.

När jag kom hem ville jag bara gå och lägga mig under täcket. Men Becka kom hem till mig och livade upp stämningen. Te och tjöt. Det va bra att hon kom hit, annars hade jag sovit nu och vaknat om kanske 1 timma. Det hade inte varit kul.
Till något annat, jag börjar hajja facebook nu. Lite ialla fall.

Jag är inte på så bra humör nu, kanske beror på min jävla förkylning!! Jag har inte tid att vara sjuk nu.
På torsdag åker jag till sälen och då ska jag vara frisk !
Men det kommer väl sluta med att jag har halsfluss eller något......

Imorgon blir det ingen skola för mig, tror inte det ialla fall.


Anna

Glad

Jag är friiiisk !!! Äntligen ! Fast jag har ju bara varit sjuk i en dag men det är så tråkigt!
Jag är på ett himla bra humör idag, vet ni varför ?
Jo , vädret. Solen lyser och det ser ut som en sommardag. Hade det inte varit så att jag vart sjuk skulle jag haft på mig jeansshorts och leggins. Men jag vill inte bli sjuk igen.

Skolan börjar om en timmar, engelska. Kanske inte mitt bästa ämne. Sen blir det datorkunskap.  Boring !!
Jag lär väl skriva några rader då..

Nu måste jag gå, bussen går om 20 minuter.
Bjuder på lite bilder här
Bilderna är oseriösa vafan ! ;)




Anna

Sick

Idag har jag varit hemma pga att jag är sjuk, min hals gör jätteont och näsan rinner.

Jag räknade ut att jag sovit 14 timmar inatt, alltså är jag pigg som en mört nu.
Under dagen har jag suttit vid datorn, jag blev medlem på facebook, men tyvärr fattar jag ingenting! Jag är nog en invalid jävel.
Jag har också sökt jobb idag, på mc donalds i stenungsund. Hoppas jag får svar snart !
Igår jobbade jag igen på bowlinghallen och därefter åkte jag hem till becka. Vi pratade jättemycket, kändes skönt att få snacka med henne <3 

Kvällen skall spenderas med mamma i tv soffan med chokladglass. Gott !!



Becka gjorde emofrill på mig igår , jag diggar den alltså ;) !
 Men igga min feta utväxt !


Anna

Mys med mamma <3

Gårdagen hos cattis var kul med en massor av mat och sång. Först var det förrätt där det var salta kex med en gurkbit plus något gott på( drink till också såklart) Sen fanns det att välja mellan ost/skink paj och köttfärspaj med ädelost. Till det fanns grekisk sallad, vitlöksbröd och oliver. Efterätten vad seriöst jättegod! Cheescake var det. Jag skulle nog kunna äta en hel form med det. Vi träffas inte så ofta så vi satt vid matbordet i flera timmar, och bara snacka. Sen gick vi upp och sjöng lite singstar.
Det var gött att få skrika ut sig lite ilska. Som ni ser är vi utklädda också, jag är dagisfröken cattis är en galen kock carin och matilda är 80 tals bitches som går samhäll, Becka är en estet, alltså vi skulle komma klädda vad man blir av sin linje.

Vi vakna runt halv 11 idag, gick upp och käka frukost sen åkte vi hem allihopa.
Ända sen 13 har jag faktiskt ingen aning om vart tiden tagit vägen. Jag har kollat lite på tv men tiden går fort, lite för fort ibland.
  



Min torsdagsnatt var helt knepig. Jag och becka sov hos ruckis, vilket gjorde att jag inte fick sådär jättemycket sömn. 15 minuter max, det var inte så kul att åka till skolan och bara vara helt seg. Men när jag kom hem från skolan somnade jag direkt, mamma väckte mig som tur va en timma innan jag skulle åka till cattis. 



Ikväll ska jag och mamma umgås, jag ska snart gå och hjälpa henne med middagen. Har för mig att hon skulle göra rotfruktsgratäng något kött och sås.

Ikväll blir det även meldilfestivalen, undra vem som vinner?
Jag kan tänka mig E.M.D - baby goodbye eller alcazar- stay the night eller Måns zelmerlöw- hope and glory vinner.
Jag hoppas att någon utav dom vinner ialla fall. Om Caroline af ugglas med sin låt snälla snälla vinner, då kommer jag aldrig mer titta på medlodilfestivalen igen, vi kommer skämma ut oss i eurovision songcontest.

Anna

Värd helg !

Helgen var fantastisk, malmö kanske inte låter jättekul, men det är en trevlig stad ! Jesus christ superstar var jättebra ! Även om inte Ola salo var med och spelade, tyckte så synd om Becka när hon hade beställt dom biljetterna ett år innan och det stod att det skulle vara ola salo som spelade, men det är ju alltid så att två delar på rollen, han som spelade nu hette niklas. Men jag tyckte det var bra ändå !

Påvägen hem blev det donken sen släpptes vi av i stenungsund, vi gick på ti amo. Drack öl och lite drinkar. Kul kväll!



Jag och becka i malmö ;)

Jesus christ superstar


På ti amo




Söndagen bestod av middag med familj och efteråt åkte jag och becka till Ruckis.Mys !
Måndag åkte jag in till stan efter skolan och fikade med Becka. Och tisdag åkte jag hem till cattis, mys :) !

Idag, har jag seriöst haft världens slappaste dag, när jag kom på morgonen och skulle ha musik, då va inte våran lärare där, men han kom efter 40 minuter och vi kollade på film i 15 minuter. Efter det håltimma och därefter en bf lektion, sedan lunch, efter svenska där vi argumenterar, sen fick vi mellanmål på bf, och sluta 13.30. GÖTT !
Och något som är ännu bättre är att vi börjar halv 12 imorgon.

Jag är så glad när det är sånt fint väder och seriöst , man blir piggare !!
Nu ska jag ut , röka och softa !

Anna

Malmö here we come

Helgen har börjat med en grym start igår!

Jag, mamma, Mikael och min bror var på bio, män som hatar kvinnor.  Den va helt fantastiskt bra ! Om jag ska vara ärlig så vill jag se den igen på bio. Den ska lätt köpas ialla fall !

Idag när alarmet ringde 7.00, var de lite svårt att gå upp. Men kaffet jag gjorde hjälpte verkligen.

Om ca 15 minuter kommer Becka och hennes mamma och hämtar mig. Hoppas becka inte är allt för tråkig i bilen.
Av någon konstig anledning är det alltid jag som råkar ut för att få på tok för tråkigt under en längre åktur, antingen sover dom eller så lyssnar dom på musik. Socialt, nej det tycker jag inte..
Men i vart fall ska vi till malmö. Becka är helt såld på ola salo och förra året beställde hennes mamma biljetter till jesus christ superstar. Jag tycker väl inte om Ola salo sådär jättemycket men det kommer vara kul att se honom på scenen, plus att man få gå på en musikal ! Inte illa.

Till något helt annat nu, jag fick tillbaka mitt matteprov jag gjorde förra veckan, och blev jätteglad, fick vg på de. 25/30 :)

Fick ett sms av becka att dom åker nu, dax för en röka sen äta upp min sista macka.

Anna

Lips of an angel

Skolan idag gick bra, men ganska segt. När jag kom hem gjorde jag middag till mig och min mamma. Spagetti och köttbullar, haha! Men mat är ju mat. När jag och mamma var nere vid affären blev jag helt såld på en bok, Äckel heter den. Handlar om en tjej som blir misshandlad både psykiskt och fysiskt av sin mamma. Mamman verkar helt dum i huvudet, jag blir så förbannad när jag läser det, och det är sjukt att det är en sann händelse.

Nåväl.. Jag kom precis hem från en promenad med carin. Härligt att vara ute tycker jag. Både att röra på sig och att få frisk luft. Imorgon väntar tre lektioner, skönt!

Nu ska jag lägga mig i sängen igen och läsa lite till.. ;)

GRYMT BRA LÅT!!



Anna

• Tisdag

I söndags jobbade jag till 19.15, gott att få jobba lite igen. Tjäna pengar och tiden går så fort när personalen är så goa. Fast jag  blev mobbad, helt totalt. Men på skoj som tur är. Efter jobbet åkte jag dirket till hisingen. Lisas bror har en lägenhet där och han skulle vara borta under några dagar, så vi passade på att vara där.
Middagen var precis det jag behövde, eftersom jag knappt hade ätit något under dagen. Sen sjöng vi singstar, gh och kollade på film. Det var jättemysigt!


Anna och Lisa sjunger singstar


Elin din buse ;)


Jag och Anna

Jag, Anna och elin

Jasmine

Härlig bild !



Idag vaknade jag vid halv 11, jätteskönt att få sova ut. Jag har varit så trött det senaste och har inte haft någon ork alls. Men nu får det bli nya friska tag. Hoppas det håller i sig bara.
Idag måste jag få gjort lite saker, plugga, plugga och plugga. Kul !?

Senare kommer min beckut. Känns som om vi inte träffats på hur länge som helst, dock var det förra veckan , men ändå !


Anna

RSS 2.0