VARFÖR !?

Varför är det alltid jag som kommer i andrahandsval,
varför är det alltid jag som får skiten,
 varför är det alltid mig det är fel på,
varför skriker du på mig,
varför förstår du inte att du sårar mig,
varför gör du ingenting åt det,
Varför skyddar du inte mig,
varför FÖRSTÅR DU INTE !?

Semmeldagen

Nu sitter jag här i skolan och väntar på min kära mamma som snart kommer, hoppas jag. Ikväll ska jag och becka på teater. Stadsteatern, och den heter hunger. Ska bli jättekul att gå på teater eftersom jag inte gör det så ofta.
Idag har vi även haft datorkunskapsprov som jag (inte) hade pluggat till. Och det ger ju sina konsekvenser. Det gick rent ut sagt jättedåligt men jag hoppas på ett g i allafall.

Igår efter skolan åkte jag hem och åt middag med min mamma sen körde hon mig till ruckis. Det var meningen att jag becka och ruckis skulle plugga, men ingenting blev gjort. Vi satt och tjöta ett bra tag, spelade piano och kolla på film. När jag kom hem satte jag mig fort vid datorn och sen somnade jag. Jag var så trött att jag helt totalt glömde bort att ställa klockan. Så jag hade en himla tur att mamma började jobba sent och väckte mig kvart i åtta, trött var bara förnamnet när jag gick upp. Jag klarade knappt att stå upp utan att jag vinglade, men det blev bättre efter 1 kopp kaffe.

Usch , jag är så himla hungrig och godissugen , angående det är det ju semle dagen idag!
Jag har fakitskt redan ätit en! Brukar inte tycka om semla sådär jättemycket men en gång per år är ju ingen fara.

Nu ringer mamma, dax att gå ut..


Anna

Helgen har varit väldigt behövlig och jag har fått sova ut en del.

I fredags åkte jag dirket från skolan till camilla. Vi gjorde iordning oss och både jag och camilla trodde att vi skulle på fest. Men när Mathilda ringer och säger att det är sjukt mycket folk som ska dit och att vi inte kommer att komma in gav vi upp. Vi åkte till selmalagerlöf torg och handlade godis och sen mötte paula upp oss. Vi gick runt och letade efter en lägenhet som hans pappas flickvän bodde i men för tillfället var den tom. Innan vi ens hann sätta oss ner i sängen ringer kajsa och hennes kompis som vill att vi ska möta dom. När vi kom tillbaka satt vi och tjöta en stund sen började vi kolla på tv. Senare gick vi till statiol för att hyra en film men statiol hade inte hyrfilmer så vi fick nöja oss med godiset.

Jag och camilla gick hem runt 23.30, vi la oss i sängen och kollade på beck- mannen utan ansikte. Sen somnade vi.

Igår tog jag en buss runt 13 hem. Sen satt jag bara hemma och dega, laddade ner några filmer och käka middag. Cattis kom runt 20 då vi började titta på wild child som va rätt bra faktiskt. Sen Beck- de tysta skriket som också va bra.

Idag har vi kollat på film igen. Denna gången beck- i guds namn. Jag har kommit in i ett beck stadie nu och kan inte släppa beck filmerna. Kul faktiskt! 
Pappa ringde förut och bjöd mig på middag, kommer vara roligt att få äta middag med han eftersom jag inte gjort det på säkert 3 månader. Nu är Patrik 1,5 nerladdad, dax för ännu en film



Anna

Fika och Donken

Jag hann aldrig skriva blogg igår, så däför ska jag nämna lite kort vad jag gjorde.

Jag var i skolan, hade seminarie som gick helt okej! Sen åkte jag in till stan för att fika med becka. Jättemysigt var det. Efteråt gick vi en promenad i stan och jag fick köpt cigg. Buss hem klockan 20.00 med agnes,becca och becka.

Idag har det varit en riktigt seg dag. Kom till skolan vid halv nio, fick reda på att en lektion är flyttad på schemat och att vi ska ha 2 timmars hål på torsdagar. Jättekul att man kommer till skolan för en lektion som börjar halv nio och nästa börjar halv 12. Jaja, musiken gick bra och jag kan spela lite gitarr nu. Efter åkte jag och carin till stenungsund och satte oss på donken och tjockade oss. Jag blev helt förvånad att jag orkade frölundamålet plus en glass med topping. Vad har hänt ? haha!

När jag kom hem tog jag mig ett varmt härligt bad och sen har jag suttit framför tv:n hela kvällen. Trött är jag och nästan inget kaffe har jag druckit idag så det är väl inte så konstigt att jag är trött.
Snart kommer becka hit och ska låna en kjol av mig, får hoppas att hon kommer inom kort för mina ögon orkar snart inte vara öppna längre.


Anna

Plugg

Nu har jag varit duktig och pluggat i ca 1½ timma. Känns väldigt bra och behövligt eftersom jag är en sån person som alltid skjuter upp allt till sista dagen. Jag vet inte varför jag gör det, men det är väl ett sätt för mig att försöka koppla av och försöka glömma bort det. Men varje gång jag sitter dagen innan tänker jag alltid "varför började jag inte tidigare" och får ångest. Men pressen på mig som jag får är positiv för jag vill göra bra ifrån mig och det brukar jag oftast göra. Vilket syns på betygen sedan. Det är skärpning som gäller för min del, jag måste börja tidigare! Tanken slog mig nu att imorgon ska jag börja plugga på mitt engelska prov,datakunskapsprov och matteprov som vi har nästa vecka, fast jag får nog ta matteprovet i förstahand. jaja , nog pratat om plugg..

Annars idag har jag varit i skolan, en relativ rolig skoldag med mycket skratt och flumm. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och åt godis. Sen har jag som sagt pluggat. Jag vet faktiskt inte vart tiden tog vägen idag, det var ju längesedan jag kom hem och nu är klockan helt plötsligt 20.10.
Om ca 30 minuter kommer mamma hem från stan. Det ska bli trevligt att inte vara helt ensam här i huset. Sällskap skadar aldrig. Hon ville äta pizza ikväll så det blir nog en sen middag men god.

Nej nu får jag ångest och måste plugga lite till..
Men denna låten är så sjukt bra, synd att kvaliten är så kass, men jag hittar ingen annan bra video på youtube förutom denna.






Anna

Trött

Skoldagen idag var helt okej. Bara tre lektioner och matteproblemen börjar släppa.Känns underbart ! Men något som tynger mig nu är allt plugg och alla inlämningar. Allt kommer verkligen på en och samma gång sedan är det lugnt en vecka och sen kommer en massa prov och läxor igen. Hjälp !?
Jag är sjukt trött och jag är inte på mitt bästa humör.. Jag ska sova snart och jag tror men är inte helt säker att jag har sovmorgon imorgon. Hoppas det!

  1. Ta bort sminket
  2. Ta på mig pjamas
  3. Ta en nattcigg
  4. Lägga mig i min underbara säng med två täcken och en värmedyna och somna djupt


Godnatt <3




Ice cream

Kul att jag mitt internet blev helt knas så allt jag hade skrivit bara försvann. Fan då !

Jaja , då får jag väl dra allt igen...

Jobbet idag var roligt eftersom det var så längesen jag jobba och också för att mina kollegor är så sköna.
Men lite surt var det att gå upp imorse men samtidigt kanske lika bra att börja försöka vänja kroppen att gå upp tidigt.
Måndag imorgon och det innebär att lovet är slut och skolan börjar. Tur att jag ser fram emot att få träffa mina älsklingar.

Jag börjar känna mig väldigt trött nu och det känns att jag har jobbat. Mätt och belåten är jag, glassen väntar och en mycket bra film kommer på fyran, beck. 

Skolväskan är packad och alarmen är satta runt 7 tiden.

Här kommer lite bilder från igår också !

Anna


Middag hos carin.











Work

Gårdagen blev lyckad, vi hade jättekul!!
Bilder kommer när jag kommer hem.

Åker om 10 minuter till jobbet , underbart att få jobba igen! Var ju ca 3 veckor sen nu senast. Så nu är det lite money som kommer på kontot igen.
Nu måste jag ta mig en kopp kaffe och sen ut och röka..


Anna

Alla hjärtans dag ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Jaa, nu har jag fikat hos mormor och morfar och kvar väntar singelkvällen.
Härliga bilder idag med blev det och jag klarade av att gå till stenungsund. Även min mamma. lyckat !









jag vet att jag  är sexig i pannband ;)

Sprallig !

Godmorgon på er !!

Idag är det lika fint väder som det var igår om inte ännu finare. Jag mår bra av detta vädret. Jag får lixom en kick som är magisk. Jag älskar livet just nu.

Inatt har jag inte fått så mycket sömn pga att jag smsat halva natten plus att mamma kom hem vid halv 4, då va jag vaken och ville höra alla historier hon varit med om på stenungsbaden.
 
Sen har Carin vänt och vritt på sig hela natten, det gjorde att jag störde mig på henne en del.
Men jag är ändå på ett glatt humör nu.

Eftersom att jag är så sprallig nu vill jag ut och gå.
Mormor och morfar har bjudit oss på fika för dom åker iväg till malta en månad. Lyckost dom !
Men iallafall det jag skulle komma till var att jag vill gå till stenungsund. Det är bara kanske 5 km. Jag måste röra på mig lite så varför inte?

I kväll ska jag och Becka hem till Carin. En liten myskväll med film och mat med singeltjejerna, det är ju alla hjärtans dag idag och det ska firas lite att vi är singlar! Tyvärr är inte cattis med men tjejen spelar hockeymatch och kunde inte komma.

Nu är det dax att duscha sen får det nog bli en liten macka innan jag och mamma går till stenungsund..

Anna



Winter !

Idag har det verkligen varit fint väder!
Jag kunde inte motstå till att gå ut och gå. Med mig fick jag carin, vi gick ca 1 timma. Det var kallt men det gjorde inte så mycket eftersom det var så fint!
Jag låter som värsta naturmänniskan nu men ni skulle varit med. Helt stilla, solen sken, snö ute och isen över havet.

Jag fick ihop lite bilder som jag bara måste visa ..





För övrigt så ska jag snart äta middag med min mamma. Sedan kommer carin igen och vi går nog ner till almölivs för att köpa lite gottesaker för ikväll blir det wallander filmerna.

Anna



Åh vad jag älskar denna låten !

Bowling

Bowlingen gick bra och det slutade med att jag vann. Jag fick runt 220 och mamma 140.
Det gick dock inte så jättebra denna gången för mig men det är ju gemenskapen som räknas.


                                                   Jag och mamma bowlar                             




Nu har jag precis kollat på du är vad du äter och jag hade velat vara med där eller inte för att jag är tjock men för att mina matvanor inte är de bästa och träningen ska vi inte ens prata om.
Det hade varit kul att få kostrådgivning och hård träning. Fast jag behöver ju inte vara med i tv i och försig men nu har jag tjatat om att jag ska börja träna hur länge som helst men ingenting händer. Hopplöst !

Sömntuta



Igårkväll åkte jag till ruckis för att kolla film, vi hämtade upp becka också.
När vi kom fanns även micke där och inte långt därefter kom marina och rickard.

Efter mycket prat satte vi på "when a stranger calls" som visserligen jag har sett ca 10 gånger. Men den är bra.

Lagom trött var jag när jag kom hem runt halv 3.

Idag vaknade jag 12? Jag vill inte sova bort lovet! Så ikväll får det bli en tidig kväll..
Lite senare ska jag, mamma och Daniel bowla, det kommer bli riktigt kul !

Nu väntar lunchen på mig..

pusspuss


Sportlov

Mollösund i tre dagar var helt fantastiskt.

Mycket skratt, alkohol och spel.

Även om vi inte hade något vatten där uppe, vilket gjorde att vi inte kunde duscha på tre dagar. Men bortsätt från det, var det skitroligt!
Jag och Becka åkte upp på söndag kväll. Det blev pizza, godis,vin,cider och turkskpeppar under den kvällen. Mysigt!







På måndag morgon började vi göra iordning oss och därefter kom tjejerna, Matilda,Carin, Sofia och Cattis.

Vi gick ner till affären för att handla lite cigg, dipp och cola.
Sen var det dags att göra tacos. Även denna kväll blev fruktansvärt rolig och mysig.












På tisdagen tog tjejerna bussen runt 13, jag och becka stannade kvar och städade, hm att diska i handfatet på toaletten var ju sådär knepigt, och eftersom vi hade vatten i coca cola flaskor fick becka hälla varmt och kallt vatten på disken. Kul var bara förnamnet!

15 gick bussen från Mollösund till Henån, när vi kom fram till Henån bestämde vi oss för att ta nästa buss hem för att vi skulle hinna käka pizza där.

Hemma hos mig duschade jag en lång stund, något som jag hade längtat efter i tre dagar.
Vi la oss i sängen och kollade på house och prom night sen somnade vi..

Idag har jag inte gjort ett piss. bara ätit och duschat, visst är det härligt med lov!!

Mollösund

Veckan har gått fort, så jag har lixom inte hunnit blogga någonting nästan ,

I veckan va jag och becka på bio " i taket lyser stjärnorna" Och det va grymt bra, jätterolig men samtidigt sorlig.
Mycket har hänt denna vecka och jag vet inte om jag orkar med allting. Jag får ta en dag i taget och försöka.
I fredags kom becka hit, vi käka middag och sen kom micke o ruckis. Kolla film till halv 4 och vi somna runt 6 tiden.

Redigt trött var jag igår morse, vilket gjorde att jag bara låg och dega framför tvn hela kvällen.

Idag har jag packat klart och ska bara över till pappa igen för att bränna ner lite musik , ska till beckas sommarställe, (mollösund) då måste man ha lite bra musik.

Jag var hos frissan här för några dagar sedan också, väldigt nöjd!

Pusspuss

Min åsikt

Jag får göra precis som jag vill , ingen ska bestämma över mig.
Om jag vill detta ska fan ingen komma och stoppa mig ! SPECIELLT INTE DUUUU !
Så jävla fet och äcklig.
Tror att du vet allt om mig för att det står på ett jävla papper.
 Allt är så fruktansvärt bull just nu, och jag är så fruktansvärt besviken på dom två fanskapen.
Jag trodde detta skulle göra mig gott men istället trycker ni ner mig, det var inte särskillt  pedagogiskt !!


nu ska jag gå och lägga mig,

sov sött <3

RSS 2.0